Όροι Χρήσης

 Η κράτηση γίνεται είτε ηλεκτρονικά,συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνιας του site είτε τηλεφωνικά. Κρατήσεις εντός 48 ωρών γίνονται μόνο τηλεφωνικά. Σε περίπτωση ηλεκτρονικού αιτήματος, θα πρέπει να γίνει επιβεβαίωση κράτησης από την TOPRENTAL.

Όλες οι κρατήσεις γίνονται για κατηγορία αυτοκινήτου και όχι για συγκεκριμένο μοντέλο.

ΗΛΙΚΙΑ
Ο οδηγός θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18 ετος της ηλικιας και να μην εχει ξεπερασει το 75 ετος και δεν υπαρχει καποια εξτρα χρεωση

ΔΙΠΛΩΜΑ

Ο οδηγός θα πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης.Η άδεια

oδήγησης θα πρέπει να έχει εκδοθεί από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε περίπτωση τρίτης χώρας ο οδηγός θα πρέπει να είναι κάτοχος Διεθνούς Άδειας οδήγησης που θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από το δίπλωμα οδήγησης της χώρας του.

Η Άδεια Οδήγησης, το Διαβατήριο ή η Ταυτότητα πρέπει να είναι γνήσια. Φαξ ή Φωτοτυπίες δε γίνονται αποδεκτά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
Το όχημα θα πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα καυσίμων που είχε κατά την παραλαβή του. Σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης θα χρεώνεται για την επανατροφοδότησή του. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων για καύσιμα που δεν έχουν καταναλωθεί.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Το αυτοκίνητο παραδίδεται και παραλαμβάνεται δωρεάν στην έδρα της TOPRENTAL ,στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στον ΟΣΕ στα ΚΤΕΛ και στο λιμάνι καθημερινά ολο το 24ωρο.
Παραλαβή ή παράδοση εκτός ωραρίου δεν χρεώνεται.
Σε κρατησεις ανω των 10 ημερων υπαρχει η δυνατοτητα κατοπιν συννεοησης να παραδωθει το οχημα εντος πολεως δωρεαν.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η πληρωμή γίνεται κατά την έναρξη της μίσθωσης με μετρητά ή πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση παράτασης της μίσθωσης η πληρωμή γίνεται έπειτα από συνεννόηση.

ΑΚΥΡΩΣΗ
Ακυρώσεις έως 30 ημέρες πριν από την έναρξη της ενοικίασης δεν έχουν χρέωση. Στην περίπτωση αυτή θα σας επιστραφεί η προκαταβολή. Η ακύρωση πρέπει να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικώς.
Εάν η ακύρωση σας πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 30 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης δεν θα σας επιστραφεί η προκαταβολή.
Για μια επιβεβαιωμένη ενοικίαση η οποία δεν πραγματοποιείται λόγω μη εμφάνισης του πελάτη, άκυρων η ελλιπών εγγραφών, μιας επισπευσμένης αποχώρησης του πελάτη, η μιας ακύρωσης κατόπιν της έναρξης της ενοικιαστικής περιόδου δεν μπορούν να επιστραφούν τα χρήματα.
Επίσης δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων στην ακύρωση μιας βραχυπρόθεσμης επιβεβαιωμένης κράτησης (last minute).
Για τι ημέρες που δεν χρησιμοποιήθηκε το όχημα κατά την διάρκεια της ενοικίασής του, δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

ΧΡΕΩΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
Τα χιλιόμετρα σε κρατήσεις άνω των 3 ημερών είναι ελεύθερα. Για κρατήσεις έως 3 ημέρες τα ελεύθερα χιλιόμετρα είναι 100 ημερησίως. Τα επιπλέον χιλιόμετρα χρεώνονται με 0,10/χλμ συν ΦΠΑ ( Τα απεριόριστα χιλιόμετρα σε κρατήσεις άνω των 3 ημερών αναφέρονται σε 100 χιλιόμετρα/ημέρα δηλαδή 3000 χιλιόμετρα/μήνα).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΟΣ
Δεν υπάρχει χρέωση για δεύτερο οδηγό.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ
Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση.
Το πρώτο παιδικό κάθισμα παρέχεται δωρεάν. Τα επιπλέον χρεώνονται με 1€/ημέρα.Για λόγους ασφαλείας τα παιδικά καρεκλάκια δένονται από τον γονέα.

ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ
Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση
Οι αλυσίδες χιονιού παρέχονται δωρεάν. Χρεώνονται μόνο αν χρησιμοποιηθούν. Το ποσό της πιθανής χρέωσης κυμαίνεται από 15 έως 30 €, ανάλογα με τις διαστάσεις του ελαστικού.

GPS
Διατίθεται μόνο μετά από κράτηση
Η χρέωση για την παροχή GPS είναι 3€ ανά ημέρα με ελάχιστη χρέωση 10€ και μέγιστη 60€.

ΕΞΟΔΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
Η έξοδος του αυτοκινήτου εκτός συνόρων μπορει να γινει μονο μετα από συμφωνια με την TOPRENTAL.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΠΛΟΙΟ
Μόνο με προηγούμενη έγγραφη έγκριση της TOPRENTAL. Δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια τυχόν ζημιές που θα προκληθούν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κατά την μεταφορά αυτού με πλοίο και κατά την παραμονή του στο λιμάνι.

ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ
Τα προσθήματα και τυχόν άλλες συνέπειες τροχαίων παραβάσεων, βαρύνουν εξολοκλήρου και αποκλειστικά τον ενοικιαστή, που είναι υποχρεωμένος να τα πληρώσει στις αντίστοιχες υπηρεσίες.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ
Ο μισθωτής θα πρέπει να ενημερώνει την TOPRENTAL για τυχόν παράταση μίσθωσης τουλάχιστον δύο ημέρες πριν τη λήξη της. Αυτή γίνεται αποδεκτή αν υπάρχει διαθεσιμότητα και η πληρωμή γίνεται έπειτα από συνεννόηση. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν επιστραφεί την ημέρα και ώρα που έχει καθοριστεί στο μισθωτήριο συμβόλαιο, η TOPRENTAL παραλαμβάνει το αυτοκίνητο από το σημείο που βρίσκεται και τα τυχόν έξοδα βαρύνουν εξολοκλήρου τον μισθωτή .Αν το όχημα επιστραφεί νωρίτερα από το συμφωνημένο χρόνο, δεν επιστρέφεται το μίσθωμα.

ΖΗΜΙΕΣ – ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Σε περίπτωση ζημιάς ή ατυχήματος ο μισθωτής υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα την TOPRENTAL, ειδάλλως καμία ζημιά δεν αναγνωρίζεται και επιβαρύνει εξολοκλήρου τον μισθωτή ακόμα και στην περίπτωση που ο μισθωτής έχει επιλέξει πλήρη κάλυψη. Η αντικατάσταση του αυτοκινήτου γίνεται στην έδρα της TOPRENTAL εντός 48 ωρών για την περίοδο από 15/9 έως 14/6 και 72 ωρών για την περίοδο από 15/6 έως 14/9.

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • 24ωρη οδική βοήθεια
  • 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση
  • Αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης.
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
1.ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΖΗΜΙΩΝ
Η συμμετοχή σε περίπτωση ατυχήματος είναι :
-750€ για ολες τις κατηγοριες αυτοκίνητων
Στην παραπάνω συμμετοχή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ ,24%
-Η TOPRENTAL δεν κραταει καποια εγγυηση.

2.ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται από την παραπάνω συμμετοχή για την αποκατάσταση ζημιών του αυτοκινήτου εάν κατά την έναρξη της μίσθωσης επιλέξει την μικτή ασφάλεια χωρίς συμμετοχή.

Η χρέωση για την μικτή ασφάλεια χωρίς συμμετοχή είναι ανά ημέρα:
5€ για τις κατηγορίες Β, C
7€ για τις κατηγορίες D

Οι παραπάνω ασφάλειες δεν καλύπτουν ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στα ελαστικά , στις ζάντες ,στα κρύσταλλα, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (κάψιμο καθισμάτων ,σπάσιμο ή απώλεια εξαρτήματος του αυτοκινήτου καθώς και την απώλεια κλειδιών.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ο ενοικιαστής μπορεί να επιλέξει επιπλέον ασφάλεια για τα κρύσταλλα και τους τροχούς με χρέωση ανά ημέρα:
5€ για ολες τις κατηγορίες

Καμία ασφάλεια δεν παρέχεται
-σε οδηγό που δεν αναγράφεται στο μισθωτήριο συμβόλαιο
-σε οδηγό που βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης
-για οδήγηση εκτός ασφαλτοστρωμένων δρόμων

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κατά τη διάρκεια της μισθώσεως η TOPRENTAL έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία του μισθωτή, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιεί σε οποιαδήποτε περίπτωση ο μισθωτής παραβεί τους όρους του παρόντος συμφωνητικού.

Κάντε Κράτηση Άμεσα

+ 30 2310 666.957

info@toprental.gr

+30 2310 666.957

Ωραιοκάστρου 31, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη